15
10.2016
14.30 - 16.30
Gallery
Convention center 4/5

Aktiv Meditation
Duration: 90 min.
4 02, 2016
  • EWAC Aktives Programm, Kundalini Meditation

OSHO® International – Kundalini Meditation

The OSHO Kundalini Meditation works like a shower of energy, which throws off everyday life with all its incidents in a gentle manner. The well known method of meditation works at deeper levels: it is possible to shake out inner solidification – physical and mental kinds – and to turn this into a harmonious flow with the entirety.

15
10.2016
14.45–15.30
Groundfloor
Convention center 1

Lecture
Duration: 45 min.
23 07, 2016
  • Tri-Dosha-Konzept -Vortrag von Sajan Joseph Vadakkan Simon

Tri Dosha concept – Sajan Joseph, Vadakkan Simon

We will present the Ayurvedic concept of the three main types of body-constitution: Vatha, Pittha and Kapha and give advices for different dosha-related nutrition and individual recommendations for each dosha-typ and its life-style modification.

15
10.2016
16.15 – 17.45
Groundfloor
Convention center 4/5

Yoga
Duration: 90 min.
16 06, 2016
  • EWAC - Yoga mit Shanti Grit Wade

Yin Yoga for Vata disorders – Shanti Grit Wade

Today we live in a time characterised by a dominant Yang lifestyle with much activity and overstimulation. The consequences are permanent stress, insomnia, digestive problems and the frequent feeling of being burnt out – all together symptoms of a Vata disorder.

15
10.2016
15.00 – 15.45
Groundfloor
Convention center 2

Lecture
Duration: 45 min.
19 09, 2016

Healthy children with Ayurveda – diet and health advice for each development phase – Kerstin Rosenberg

More and more children of our modern society suffer from physical and psychological stress , such as learning and concentration problems , behavioral problems , allergies , food intolerances , respiratory and skin diseases , affecting their positive development.

15
10.2016
15.30 - 16.30
Groundfloor
Lahnsaal

Cooking show
Duration: 60 min.
9 08, 2016

Ayurvedic kitchen – food and medicine – cooking show – Ravidas Korn and Ishwari Thornton

Food has to be digestible. In Ayurveda one understands the art to create an easily digestible, delicious and energizing dish out of raw, indigestible foodstuffs. Thereby the awareness of the food is obtained and transmitted, that is the task of the spices. Be surprised by the diversity, the marvelous smells, the taste and unique digestibility of classical recipes of the ayurvedic kitchen.

15
10.2016
15.45 – 17.15
Groundfloor
Convention center 3

Yoga
Duration: 90 min.
20 06, 2016

Satva in Motion – Bhakti-Yoga & Flow – Kai Treude

A joyfull Yoga unit to the fullness of life. Hatha Yoga and Flow elements accentuated and accompanied by Mantras & live music.

15
10.2016
15.45 – 16.45
Groundfloor
Convention center 1

Satsang
Duration: 60 min
1 08, 2016
  • EWAC Programm am 15.10.2016 - Satsang mit Pari

Satsang with Pari

Satsang is a love affair with the divine, an invitation to look into the Heart of Existence, into our true nature, into what and who we truly are. True Love and Freedom is not a religious or philosophic believe but an authentic experience.

15
10.2016
16.00 – 16.45
Groundfloor
Convention center 2

Lecture
Duration: 45 min.
7 09, 2016
  • D. Ay Raphaël Khalef, MA

The Big Picture: Understanding Chronic Illness through Ayurvedic Astrology – Raphaël Khalef

Jyotish, („the science of Light“ in Sanskrit), or Vedic Astrology, is one of the sister sciences of Ayurveda.

15 +16
10.2016
17.00 - 18.00
Groundfloor
Convention center 2

Satsang
Duration: 60 min.
3 06, 2016

Satsang with Shanti

Welcome to the breathtaking beauty of this moment!

15
10.2016
17.00 – 17.45
Groundfloor
Convention center 1

Lecture
Duration: 45 min.
23 09, 2016

Simple and Practical method of Pulse Ready – Vaidya Hemang Parekh

With Ayushakti’s simple and practical method of pulse reading you will be able to simplify the learning of pulse reading and are able to focus on the disease through the pulse very fast.