15
10.2016
12.45 - 13.30
Groundfloor
Convention center 1

Lecture
Duration: 45 min.
6 08, 2016

Burnout and Ayurveda – Ravidas Korn

Burnout is evolving to a threatening trend in our society. It seems that the balance between give and take got lost – many times right up to absolute exhaustion. Here are presented Ayurvedic concepts to quickly recharge ones batteries and to avoid future burnout.

15
10.2016
12.30 - 13.15
Convention center 4+5


Hatha Yoga
45 min
9 10, 2016
  • European Yoga Instittute

Hatha Yoga – Feroze Kahn

The Hatha Yoga is the most exciting, hardworking and effective yoga class consisting of 26 postures (Asanas) and 2 breathings exercises (Pranayama and kapalbhati) designed to warm and stretch every muscle, ligaments and tendons, in the order in which they should be stretched and to move fresh oxygenated blood to your body, to each organ and fiber, restoring all systems to healthy working order.

15
10.2016
13.00 –13.45
Groundfloor
Convention center 2

Lecture
Duration 45 min.
1 08, 2016

Raw! Healthy and fit with superfood and in the rhythem of Ayurveda – Kirstin Knufmann

Enjoy consciously and awake new energy! With delicious raw-vegan tasting.

15
10.2016
13.30 – 14.15
Groundfloor
Convention center 4/5

Other
Duration: 45 Min.
10 09, 2016

Klangschalen-Workshop – Helga Montag

In diesem Workshop erleben Sie die wohligen Klänge der Klangschalen als wirksames und nachhaltiges Instrument, um sich selbst und Ihren Körper wieder bewusst wahrzunehmen. Klang zum Hören und Fühlen. Zum Abschluss gibt es eine kurze Klang-Fantasiereise, als Angebot, den Stress des Alltags hinter sich zu lassen.

15
10.2016
13.00 - 15.00
Groundfloor
Lahnsaal

Table talks
Duration: 120 min.
9 08, 2016

EWAC#2 – Table Talks

How to nourish right in terms of Ayurveda? What is Yoga able to achieve and what actually happens in a Panchakarma treatment? How is Ayurveda able to help me? Many questions, interesting answers. Table talks are joined by physicians, experts and patients in a round of discussions.

15
10.2016
13.45 – 14.30
Groundfloor
Convention center 1

Lecture
Duration: 45 min
1 08, 2016

The power of light – Ursula Muhn

The picture provides insight into the time domain, records blockades, provides information about the cosmic connection and the communication with other levels of our being.

15
10.2016
14.00 – 14.45
Groundfloor
Convention center 2

Lecture
Duration: 45 min.
14 06, 2016

Vietnamese FaceReflexZoneMassage (VinaMa®) – Nguyên Thi Thiêt

An effective and easy to learn method to preserve or to promote beauty and health. Lecture with practical demonstration by Mrs. Nguyên Thi Thiêt, head of the Institut for holistic VinaMa®.

16
10.2016
13.15 – 14.00
Gallery
Convention center 4/5

Yoga
Duration: 45 min.
24 09, 2016

Mit Lachyoga heiter, fit und entspannt – Gisela Dombrowsky

Über Atem-, Dehn- und Entspannungsübungen bereiten wir den Körper auf das Lachen vor. Lachyoga-Übungen bringen die Teilnehmer/Innen spielerisch ins Lachen. Sie erfahren die entspannende Wirkung einer Lachmeditation und lernen einfache Übungen, die bequem in den beruflichen und privaten Alltag integriert werden können. Lachen Sie wie schon lange nicht mehr!

15
10.2016
14.00 – 15.30
Groundfloor
Convention center 3

Yoga
Duration: 90 min.
30 05, 2016

Power Yoga, Vinyasa Stil – Katie Dixon

Sweating, exertion but lots of fun ...

15 +16
10.2016
14:00 - 15:30
Upper floor
Rheinlounge

Yoga
Duration: 90 min.
15 08, 2016

Sound and Yin Yoga workshop – Livia Gurkasch and Elke Schenkmann

A wonderful experience & genuine highlight: YOGA and SOUND come together!